Skicka mail

Jag svara på alla mail så fort jag bara hinner. Har du inte fått svar så kolla i ditt skräppostfilter, ibland hamnar det där tyvärr. Jag är tacksamma om ni fyller i så mycket ni kan. Oftast vill jag ringa upp och få kompletterande uppgifter så glöm inte telefonnummer. Beskriv era önskemål så bra ni kan så har jag lite kött på benen när jag återkommer till er. Behöver du svar snabbare så ring mig. Obs jag kan aldrig ge er prisuppgift per telefon direkt.

Min studio – Studio f8

Jag driver Studio f8 som även är en hyrstudio som branschfolk kan hyra. Välkommen att titta förbi men tänk på att jag inte alltid är där utan även ute på övriga uppdrag. Öppetider är 10,00-17,00 Vill du hyra studion vänligen besök hemsidan på www.studiof8.se

Ditt namn (obligatorisk)

Företagsnamn (Valfritt)

Telefon (obligatoriskt)

Din epost (obligatorisk)

Hemsida (Gäller endast företag OBS börja med http://)

Ämne (om det gäller fotouppdrag skriv detta som ämne för då kan jag ha högre prio på detta)

Ditt meddelande

Telefon 0762-142730

E-post info(snabelA)photomedia.se

Ring mig

Du är välkommen att ringa mig (Telefon 0762-142730) när som helst om det gäller uppdrag som ska göras direkt. Övriga samtal hänvisar jag till 09,00-17,00. Då jag oftast fotograferar på dagarna så kan det vara så att jag ibland inte svara men prata då in ett meddelande eller skicka ett sms (sms att föredra brukar inte kolla min svarare) så återkommer jag så fort jag kan.

Brudpar VIKTIGT!

Ska du skicka mig ett mail i egenskap av Brudpar? Då måste du ange telefonnummer. Ibland hamnar mina mail i era skräppost. Om jag då inte har ert nr så är resultatet att ingen kontakt är möjlig för då kan jag inte nå er och ni tror att jag inte svarat er. Skriv gärna vilket datum det gäller också.