Fotograf Malmö

Söker du en fotograf Malmö? Då har du hittat rätt. Vi har jobbat med foto i över 20 år. Vi erbjuder helhetslösningar till både små och stora företag. Vi åtar oss många olika typer av uppdrag för att nämna några, eventfotografering, produktfotografering, företagsporträtt, exteriör & interiör bilder mfl.

Privat

Vi vänder oss även till privatpersoner för tex Bröllopsfotografering, Studentporträtt, familjeporträtt och vårt populära modell för en dag koncept. (se menyn under privat för mer info och bilder). 

Studio i Malmö

Som fotograf i Malmö har vi många möjligheter. Vi har en stor fotostudio i Malmö där vi kan skapa vilka bilder som helst, allt från enklare porträtt till avancerade reklambilder. Vi känner även till många unika miljöer i Malmö för alla typer av bilder som ska ta utomhus. Tveka inte att höra av dig om du villa bolla ideér med oss inför fotograferingen. Nedan är lite exempel på vad vi kan hjälpa dig med.

Företagsfotografering

Företagsporträtt är något vi gör hela tiden. Vi kan ta allt från enklare personalbilder till mer unika porträtt av VD, Chefer och styrelse om så önskas. En av våra specialiteter är just att ta unika och intressanta företagsporträtt. För att läsa mer om detta och se exempelbilder  klicka här.

Eventfotografering/Mingelfotograf

Många av våra uppdrag är olika typer av events. Vi har fått äran att bla fotografera invigningen av Malmö Arena men även också Clarion Malmö live när det invigdes. Vi fotograferar mycket nöjesevent för företag men även mässor och konferenser av olika slag. Att ha referensbilder från de events man gör är uppskattat av både personal och era kunder. Vill du läsa mer om detta så klicka här

Produktfoto

Vi fotograferar produkter av olika slag allt från smycken, kläder, maskiner, teknik, ja listan kan göras lång. Vi tar våra produktbilder både i studio och i unika miljöer. Besök vår produktfotosida för mer info om detta.

Ideér eller frågor? släng iväg ett mail via kontaktsidan.

Snabba exempel

Här tog vi företagsporträtt på Stefan Walin från redovisningsbyrån Baker Tilly i Malmö.

Här fotograferade vi Subarus invigning i Malmö för Evenemangsteknik.

Här tog vi exteriörbilder till Tyréns som var med och byggde Emporia.

Vi tar alla typer av kommersiella bilder.

Produktfotografering till Elite limousine i Malmö.