Företagsporträtt

Företagsporträtt är något alla företag behöver. Ett företags första intryck är oftast deras bilder och då även bilder på deras personal och de som styr företaget. Bra genomtänkta personalbilder, bilder på VD:n och styrelsen är viktiga för att göra en proffsigt intryck och även för att skapa en bra status kring företagets profil.  

Uppskattad service
Vi är experter på företagsporträtt, vi kan ta bilder till enmansföretagaren eller till företaget med hundratals anställda. Vi ger våra kunder ett mervärde där vi arrangerar allt kring fotograferingen. Får ni in ny personal så skickar ni bara kontaktuppgifter till oss så bokar vi in personalen när de kan. Fördelen om vi håller i allt är att ni få en enhetlighet med likadana bilder alltid.

Överallt och lite till
Vi kan erbjuda fotografering i vår stora studio i Malmö, på ert kontor eller i unika miljöer utomhus. Kanske passar ni på att samla alla personal vid ett event? Då följer vi med och styr upp personalbilder på alla samtidigt.

Allt detta ingår också i priserna
I våra priser nedan ingår alltid att ni får alla bilder som tas, redigering av alla bilderna, fria rättigheter att använda bilderna i företaget, bilderna levereras  optimerade både för webb och trycksaker.

Nedan är exempel på lite olika erbjudanden vi har. Självklart kan just ditt behov vara annorlunda, då kan vi skräddarsy tjänsten till er. 

 

Studioporträtt

Enklare porträtt i studio med vit bakgrund. Det här paketet ger en serie bilder som är bäst lämpat för hemsidor, kontaktsidor, Linkedin och visitkort. Fotograferingen görs i vår studio i Malmö och tar ca 20 min. Se exempelbilderna nedan hur det kan se ut.
 

1-5 pers i månaden 2000kr per/person exkl moms                6-15 pers i månaden 1500kr per/person exkl moms

Fotograf Malmö

Porträtt på ert kontor/event

Porträttfotografering på ert kontor. Det här paketet ger en serie bilder som är bäst lämpat för hemsidor, storytelling i sociala medier, Linkedin porträtt och för press och media. Observera att fotograferingen görs på en gång, så ni behöver samla så mycket personal ni kan vid ett och samma tillfälle. Samma upplägg gäller om ni vill fotografera på ett event där all personal är samlad. För exempel se nedan.
 

1-5 pers 2000kr per/person exkl moms                6-15 pers 1500kr per/person exkl moms

Är ni fler än 15 personer så kan vi ge ytterligare rabatt men då måste vi veta hur många ni är.

Fotograf Malmö

Fokus porträtt

Avancerade unika porträtt för att höja status på personer som syns mycket i företaget. Här skapar vi bilder som sticker ut och som även kan användas för press och media. Bilderna planeras och skapas utifrån personens roll och önskan. Här kräver vi att vi får den tiden vi behöver för att göra dessa bilder och att kunden är med och planerar så de bästa förutsättningar skapas. Ni får en varierande bildserie som utgör en grund för er marknadsföring och profilering som ledare/frontperson/känd person. Dessa bilder kan även användas som en ”trigger” för att just få mer publicitet och synlighet dels i traditionell media samt på sociala medier. Vi vet av erfarenhet att dessa bilder skapar stor synlighet. 

Pris 5000 kr exkl moms (Är ni flera får ni mängdrabatt)

Fotograf Malmö

Makeup & Hårstyling

Du kan boka Makeup & hårstyling till din fotografering. Då tar vi in våra duktiga samarbetspartners som är bäst på detta och ser till att du ser ut ditt bästa.
Våra stylister kan även följa med på fotografering utomhus om du vill ha stenkoll på att allt är perfekt. Makeup & hårstyling görs i vår studio, priser varierar beroende på vad du önskar dig. Kontakta oss för pris och konsultation.

fotograf malmö

Vårt Galleri
Klicka på bilden nedan för att se vårt mixgalleri av bilder vi tagit till olika kunder.

Några snabba exempel

Revisorn och delägaren Stefan Wallin på Baker Tilly.

Styrelsen på Key Solutions i Västerås.

Chefsporträtt till Sveriges Byggindustrier.

Porträtt på författaren Sanna Ehdin Anandala.

Personlig Tränare Daniel Skowronski.