Företagsporträtt

Företagsporträtt är något alla företag behöver. Ett företags första intryck är oftast deras bilder och då även bilder på deras personal och de som styr företaget. Bra genomtänkta personalbilder, bilder på VD:n och styrelsen är viktiga för att göra en proffsigt intryck och även för att skapa en bra status kring företagets profil.  

Vi har utvecklat just detta område under många år och känner att vi är något av specialister på just företagsporträtt. Nedan hittar du exempel på vad för olika tjänster vi kan bistå er med. Vi kan ta bilder på bara en person till egenföretagaren men vi har även kapacitet att styra upp personalbilder som omfattar hundratals anställda.

Offert

Om du representerar ett företag som behöver fotografering av flertal personer så är du välkommen att höra av dig så skickar vi offert för era behov. Vi kan dels fotografera er personal i vår studio (Malmö), men har även möjlighet att komma till dig när det passar er så ni slipper lämna kontoret. Vi jobbar med detta över hela landet så tveka inte att höra av dig oavsett var ni finns. (Inga extra kostnader)

Nedan är exempel på lite olika erbjudanden och koncept som vi också har. Nedan exempel är riktat mot en person men givetvis får ni mängdrabatt om ni är flera som vill nyttja dessa erbjudande. 

fotograf malmö

Enklare studioporträtt

Ett enkelt studioporträtt för er som vill att det ska se snyggt ut på Linkedin och kanske till  hemsida. Bilden tas med vit, eller grå bakgrund. Fotograferingen tar ca 20 minuter och du får ca 10 bilder. Samtliga bilder levereras redigerade. Tider kan bokas Måndag-Fredag, (Makeup & Hårstyling kan köpas till se längre ner på sidan)

Pris 2000 kr exkl moms (Är ni flera får ni mängdrabatt)

Fotograf malmö

Enklare Miljöporträtt

Enklare fotografering i utomhusmiljö eller annan miljö för er som vill ha lite mer känsla i bilden. Fotograferingen tar ca 40 minuter och du får ca 20 bilder. Samtliga bilder levereras redigerade. Tider kan bokas Måndag-Fredag. (Makeup & Hårstyling kan köpas till se längre ner på sidan)

Pris 2500 kr exkl moms (Är ni flera får ni mängdrabatt)

Fotograf Malmö

VD-Chef porträtt

Avancerade unika porträtt för att höja status på personen. Här skapar vi bra bilder som sticker ut och som även kan användas för press och media. Bilderna planeras och skapas utifrån personens roll och önskan. Här kräver vi att vi får den tiden vi behöver för att göra dessa bilder och att kunden är med och planerar så de bästa förutsättningar skapas. Ni får en varierande bildserie som utgör en grund för er marknadsföring och profilering som ledare/känd person. Dessa bilder kan även användas som en ”trigger” för att just få mer publicitet och synlighet dels i traditionell media samt på sociala medier. Vi vet av erfarenhet att dessa bilder skapar stor synlighet. Tider kan bokas Måndag-Fredag. (Makeup & Hårstyling kan köpas till se längre ner på sidan)

Pris 5000 kr exkl moms (Är ni flera får ni mängdrabatt)

fotograf malmö

Modell för en dag Konceptet

Välkommen till vår studio och ta yrkesinriktade bilder men kanske även något mer avslappnat om så önskas. Du bestämmer vad du vill ha för bilder. Du blir först stylad av vår makeup & Hårstylist så du ser ditt bästa ut, sen fotograferas du på ett kreativt sätt och du får varierande bilder att använda till ditt företag. Det bästa av allt är att du köper bara de bilder som du vill ha, du har därmed full koll på din budget. Detta har blivit väldigt populärt och en kul grej att göra inom företaget som en egoboost för sin anställda. Tider kan bokas Måndag-Söndag. (Makeup & Hårstyling är valfritt man kan även fixa sig själv om man vill)

5 Valfria bilder

2000 kr

10 Valfria bilder

2500 kr

Alla bilder ca 50-100 st

3500 kr
fotograf malmö

Makeup & Hårstyling

Du kan boka Makeup & hårstyling till din fotografering. Då tar vi in våra duktiga samarbetspartners som är bäst på detta och ser till att du ser ut ditt bästa.
Våra stylister kan även följa med på fotografering utomhus om du vill ha stenkoll på att allt är perfekt. Makeup & hårstyling görs i vår studio, priser varierar beroende på vad du önskar dig. Kontakta oss för pris och konsultation.

Vårt Galleri
Klicka på bilden nedan för att se vårt mixgalleri av bilder vi tagit till olika kunder.

Några snabba exempel

Revisorn och delägaren Stefan Wallin på Baker Tilly.

Styrelsen på Key Solutions i Västerås.

Chefsporträtt till Sveriges Byggindustrier.

Porträtt på författaren Sanna Ehdin Anandala.

Personlig Tränare Daniel Skowronski.