Eventfotograf

Alla företag stora som små har ofta olika typer av events under året, det kan vara en invigning, personalfest, produktlansering, julfesten mm. Något som är mycket uppskattat är att ha en eventfotograf som tar bra bilder på dessa events inte minst för era anställda, kunder, sponsorer och för att sprida till pressen. Att sprida bilder från företagets events på sociala medier bidrar också till mer försäljning och ofta stor spridning av varumärket. Många företag lägger mycket pengar på events och att lägga en liten peng på en eventfotograf så ni får det hela förevigat.

Stora som små events

Vi har dokumenterat alla slags events genom åren. Från stora prestigefyllda events som invigningar av arenor, exklusiva hotell och andra stora arrangemang. Men jag hjälper givetvis även företag med bilder från deras mässor, konferenser, utbildningsevents, produktlanseringar och allt ni kan vilja ha dokumenterat, jag har även följt med på företagsevents utomlands.

Gör en bok om ert företagsevent

Vi kan även göra exklusiva böcker om ett företagsevent och skicka till kunder/personal vilket är oerhört uppskattat och något de sent glömmer. Möjligheten att fylla boken med budskap som du vill sprida gör detta ännu effektivare. Kom ihåg en exklusiv och fin bok den visar folk för alla. Så kan du lägga denna bok hos rätt person så kan det ge stort mervärde.

Eventfotografer i hela landet

Vi har helhetslösningar för ert event med både rörlig bild och foto. Behövs det eventfotograf i andra delar av landet är detta inget problem. Vi har flertalet fotografer anslutna till oss från hela landet.

 

Se fler bilder i vårt STORA galleri KLICKA HÄR 

Beställ en exklusiv Mingelvägg till ert event.

En Mingelvägg är ett populärt och mycket uppskattat inslag på ett företagsevent eller på festen. Låt era gäster få känna sig speciella på röda mattan och bland smattrande fotoblixtar. Vi tillhandahåller allt från trycksak till färdig produkt. Vi monterar upp den och monterar ner den, du som kund behöver inte tänka på något alls. Mingelväggen behåller ni till framtida events. Ni bestämmer själv motiv/loggor eller vad ni vill ha. Nedan ser du ett exempel på hur det kan se ut.

Leverans och montering samt nedmontering gäller endast om ni anlitat oss som fotograf till ert event annars får ni stå för detta själva.

Några snabba Exempel

Vi anlitades för att föreviga invigningen av Clarion Malmö Live. Här inviger Petter Stordalen Malmös nya skyline.

För Evenemangsteknik dokumenterade vi Subarus invigning av nya lokaler.

Av företaget Epsilon blev vi anlitade för att dokumentera deras invigning.

Vi hade äran att få i uppdrag att föreviga invigningen av Malmö Arena som höll på i 3 dagar.

Modevisning på Sveriges största Bröllopsmässa, Bröllopsfeber.